FEM CRÉIXER MUCHA MUJER

Header image
Watch video
 • Contributing € 10

  Agraïment.

  Podràs rebre el nostre etern agraïment. T'ho agraïrem públicament durant la representació de l'obra final de la present edició de Mucha Mujer.

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 20

  Postal

  T'agraïm que creguis en el nostre projecte!! Et donarem les gràcies públicament durant la representació de l'obra final i rebràs una postal de la 1ª edició de Mucha Mujer al Palau de la Música Catalana.

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 25

  Balla tango

  En col·laboració amb la Milonga del Pipa oferim una clase privada de tango adaptada a tots els nivells. La sessió dura una hora i es pot escollir el dia i l'horari. Balles?

  > 01 Co-financiers
 • Contributing € 30

  Pack Mucha Mujer

  Podràs gaudir de l'assaig de l'obra i conèixer a aquestes dones valentes. A més, rebràs una postal de la 1ª edició de Mucha Mujer al Palau de la Música Catalana.

  > 05 Co-financiers
 • Contributing € 45

  Experiència: Una fotografia emmarcada, gaudir de l'assaig de l'obra i una postal de la 1a edició de Mucha Mujer al Palau de la Música Catalana.

  Aquesta fotografia pertany a la mostra del procés de treball del projecte realitzada al Palau de la Música de Barcelona per la fotografa Olga Marco ( 1ª edició del projecte, 2010)

  > 00 Co-financiers
 • Contributing € 75

  Actua!: Participa d'una classe oberta, un assaig de l'obra i realitza una entrevista a les persones creadores.

  Podràs gaudir d'una classe amb les participants i conèixer de prop el projecte. També podràs entrevistar les persones que duen a terme la realització d'aquesta iniciativa. Finalment, rebràs com a regal una postal de la 1ª edició de Mucha Mujer al Palau de la Música Catalana.

  > 01 Co-financiers
 • Contributing € 350

  Taller d'Art i Gènere

  Per a diferents entitats i /o col·lectius: Realitzarem un taller pràctic i teòric de dues hores sobre art i gènere.
  Es realitza a l'àrea de Catalunya. També apareixereu en els agraïments a les nostres xarxes socials.

  > 01 Co-financiers

EXTRA para las recompensas de 25€ o más! AHORA O NUNCA!

11 | 04 | 2018
EXTRA para las recompensas de 25€ o más! AHORA O NUNCA!

Terminamos este esprint reforzando nuestras recompensas, sobretodo las de aquellas personas más comprometidas.
Así, cuando quedan sólo 24 horas para que acabe el plazo para cumplir nuestro reto añadimos un extra a las aportaciones hechas y que vengan a partir de ahora a partir de los 25 euros. Entre aquellxs que hayáis elegido o eligáis recompensas Baila Tango, Pack Mucha Mujer, Experiencia, Actúa o el taller de arte y género entraréis en el sorteo para ganar un DVD de la obra de Mucha Mujer al final de la presente edición. Sorteamos un total de 10 DVD de la próxima obra de Mucha Mujer entre las que aporten 25, 30, 45, 75 o 350 euros.
Las aportaciones servirán para llevar los talleres a más mujeres, incrementar su difusión para generar un mayor impacto y ofrecer más herramientas a las mujeres para conseguir no sólo su inclusión social sinó también laboral.
Comparte este mensaje con tus amigxs, compañerxs, familiares, conocidxs y anímalos a colaborar con Mucha Mujer en Goteo.cc/muchamujer
Sólo nos quedan 24 horas!!! Os necesitamos a todas!!!

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario